autor:

mihai

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Spaghete picante cu carne(Esparguete picante com carne grilhada)

Autor: mihai (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 21 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihai (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 21 iunie 2012

Ingrediente
3oo gr spaghete, 3-4 bucati de cotlet, 4-5 rosii mici, 4 catai de usturoi, 2 frunze dafin, 1 lingurita de boia dulce, 1 ardel iute, 1/2 lingurita oregano, 3-4 linguri ulei de masline, piper si sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Frigem cotletii pe gratar pana se rumenesc. Intre timp fierbem spaghetele conform instructiunilor, clatim si le punem la scurs. Cand cotletii sau mai racit putin, taiem fasii impreuna cu usturoii si ardelul iute, le punem intr-o cratita cu uleiul de masline putin incins si amestecam timp de 2-3 min. Adaugam dafinul si rosiile taiate in patru, mai lasam 1-2 minute sa se patrunda dupa care punem boia, oregano, piper, sare si cca 200ml apa fiarta. Lasam sa fiarba cca 5minute dupa care adaugam spaghetele fierte. Amestecam totul bine, mai lasam 2-3 minute pe foc, verificam daca mai trebuie sare si e gata sa le servim fierbinti alaturi de o salata verde. Aceasta reteta am probat-o in Portugalia si de atunci o fac din cand in cand cu placere. Va urez pofta buna si sa nu uitati ca merge si un pahar de vin alb demisec, rece!


Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete picante cu carne(Esparguete picante com carne grilhada)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Diana

Pizza Diana

Aluatul:: faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte

4 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu rucola și creveți

Pizza cu rucola și creveți

Credința comună este că italienii au inventat pizza. Cu toate acestea, întorcându-ne la originile

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    anonim , 04 februarie 2015

    arata foarte bn !:P

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

    Cred ca are un gust deosebit. Vreau sa o incerc,neaparat.Dar,nu cu carne de porc.Cred ca merge si piept de pui sau curcan. Multumesc,Mihai,pt reteta asta!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2012

    Vai ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!!*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3oo gr spaghete
  • 3-4 bucati de cotlet
  • 4-5 rosii mici
  • 4 catai de usturoi
  • 2 frunze dafin
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 ardel iute
  • 1/2 lingurita oregano
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihai
Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu

26 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul,

16 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Spume si creme dulci

anonim

arata foarte bn !:P

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Paste cu branza si kaizer