Puneti toate ingredientele intr-un bol, in afara de spaghete si uleiul de maisline,
si amestecati-le. Adaugati spaghetele într-o cratita cu apa clocotita, sarata, si fierbeti
conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti pastele Într-o strecuratoare si
clatiti-le sub jetul de apa. Când s-au racit, taiati-le cu foarfeca în bucati de circa
8 crn si adaugati-le in bol. Amestecati totul bine.
Turnati putin ulei într-o tigaie si puneti-o pe foc. Apoi, folosind o furculita, adaugati
in tigaie gramajoare din amestecul de spaghete (mai mari sau mai mici, dupa
cum doriti) si prajiti-le pâna dind devin aurii si crocante pc ambele parti. Uneori
puteti sale prajiti într-o tigaie ceva mai fierbinte, ca sa se rumeneasca bine pe
dinafara, ramanind insa putin moi si calde in interior.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii