Puneti toate ingredientele intr-un bol, in afara de spaghete si uleiul de maisline,
si amestecati-le. Adaugati spaghetele într-o cratita cu apa clocotita, sarata, si fierbeti
conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti pastele Într-o strecuratoare si
clatiti-le sub jetul de apa. Când s-au racit, taiati-le cu foarfeca în bucati de circa
8 crn si adaugati-le in bol. Amestecati totul bine.
Turnati putin ulei într-o tigaie si puneti-o pe foc. Apoi, folosind o furculita, adaugati
in tigaie gramajoare din amestecul de spaghete (mai mari sau mai mici, dupa
cum doriti) si prajiti-le pâna dind devin aurii si crocante pc ambele parti. Uneori
puteti sale prajiti într-o tigaie ceva mai fierbinte, ca sa se rumeneasca bine pe
dinafara, ramanind insa putin moi si calde in interior.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii