Se rade coaja de la lamaie pe razatoare mare , se pune untul intr-o ticaie la foc mediu apoi se adauga coja rasa de lamaie si jumatate din cantitatea de smantana , sare si piper sel asa aproximativ 10 minute pe foc mediu , se fierb pastele se clatesc in apa rece apoi se pun peste amestecul obtinut anterior , se adauga si cealalta jumatate de smantana si se mai lasa la foc mic 2 minute , se servesc cu parmezan .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii