Intr-o oala de 6 l se pune apa la fiert cu o lingurita de sare si 1 lingurita de ulei;
Intr-o cratita se pune ulei atat cat sa acopere fundul ei, carnea de vita taiata cubulete se capaceste pana devine alba, se adauga mustarul, sarea si apa cat sa o acopere, se fierbe pana scade apa, operatia se repeta pana cand incepe sa clocteasca apa de spaghette, in acest moment se pun spaghetele la fiert iar peste carne se adauga bulionul si se fierbe la foc mic, inainte de a strecura spaghetele se adauga peste sos cimbrul, usturoiul tocat marunt( nu zdrobit).
Se strecoara spaghetele se aseaza in farfurii se pune deasupra sosul si se rade telemeaua, se consuma fierbinti; pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii