In timp ce se fierb pastele, intr-un alt vas se prepara ciupercile (hribi) calindu-le in putin ulei de masline, cand sunt aproape gata se adauga frunzele de partunjel tocate si sare dupa gust. Separat se taie rosiile cubulete (3-4 bucati) si se calesc si ele un putin ulei de masline. Cand sunt aproape de final (s-a format deja un sos) se adauga piper, sare, oregano, piper si boia de ardei. In momentul cand ingredientele sunt gata se amesteca pastele cu ciupercile si cu sosul de rosii. Se rade parmezan deasupra si se servesc proaspete.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii