Puneti apa la fiert cu putina sare, cind apa fierbe puneti pastele si le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj (5,8 min!!)
In acelasi timp (dupa ce ati pus pastele sa fiarba) puneti intr-o tigaie un pic de ulei, ceapa taiata f marunt, usturoiul pisat, dupa care adaugati sunca sau kaizerul. Prajiti usor.
Trageti de pe foc tigaia si adaugati pastele fierte, scurse da apa si oul.
Amestecati usor astfel incat oul se va "lipi" de paste.
Sare si piper dupa gust. Garnisiti cu cascaval razuit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii