Puneti apa la fiert cu putina sare, cind apa fierbe puneti pastele si le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj (5,8 min!!)
In acelasi timp (dupa ce ati pus pastele sa fiarba) puneti intr-o tigaie un pic de ulei, ceapa taiata f marunt, usturoiul pisat, dupa care adaugati sunca sau kaizerul. Prajiti usor.
Trageti de pe foc tigaia si adaugati pastele fierte, scurse da apa si oul.
Amestecati usor astfel incat oul se va "lipi" de paste.
Sare si piper dupa gust. Garnisiti cu cascaval razuit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii