autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghetti a la carbonara

Autor: ioana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- 1 pachet de paste Barilla subtiri (sau alte spaghetti), - 300 sunca gen kaizer ( sau carne cruda de porc cu un pic de grasime, de pe burta) taiata cubulete mici) -taiata felii lungi., - 1 ceapa mica, - 1,2 catei de usturoi, - cascaval tare razuit (sau parmezan), - 1 ou, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti apa la fiert cu putina sare, cind apa fierbe puneti pastele si le fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj (5,8 min!!)

In acelasi timp (dupa ce ati pus pastele sa fiarba) puneti intr-o tigaie un pic de ulei, ceapa taiata f marunt, usturoiul pisat, dupa care adaugati sunca sau kaizerul. Prajiti usor.

Trageti de pe foc tigaia si adaugati pastele fierte, scurse da apa si oul.

Amestecati usor astfel incat oul se va "lipi" de paste.

Sare si piper dupa gust. Garnisiti cu cascaval razuit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti a la carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza
Penne rigate bologneze

Penne rigate bologneze

Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul si gogosarul se maruntesc si ele . Rosia se decojeste

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 pachet de paste Barilla subtiri (sau alte spaghetti)
  • - 300 sunca gen kaizer ( sau carne cruda de porc cu un pic de grasime
  • de pe burta) taiata cubulete mici) -taiata felii lungi.
  • - 1 ceapa mica
  • - 1,2 catei de usturoi
  • - cascaval tare razuit (sau parmezan)
  • - 1 ou
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu ton