autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghetti al pomodoro

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
400 gr spagheti, 100 gr parmezan, 400 gr rosii, 50 gr ceapa, 50 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, 20 gr sare, 2 gr piper, 1 gr busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

11 voturi

Mod de preparare

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc cu putin ulei si se tin la cald.
Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se taie cubulete, iar parmezanul se rade pe razatoarea cu gauri mici.
Intr-o tigaie se rumenesc in ulei ceapa si usturoiul si se pun rosiile, care se inabusa 7-8 minute, pana ce se inmoaie.
Peste sosul din tigaie se pun spaghetele, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc si se amesteca pana se imbraca cu el. Se servesc foarte firbinti, cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti al pomodoro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Farfalle cu rosii coapte si bacon

Farfalle cu rosii coapte si bacon

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Rosiile și usturoiul se stropesc cu ulei

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Spagete cu carne de gaina in sos peshamel

Spagete cu carne de gaina in sos peshamel

Intr-o cratita punem apa cu putina sare la fiert si fierbem spaghetele in ea. Apoi le strecuram

13 voturi    13 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Tare bine mai arata!!!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Minunate!Imi plac foarte mult si sunt si usor de facut!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Foarte bune,dar poza nu pare originala.....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Simplu, rapid si foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Gustoase....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Rapid, gustos, hranitor.

    • Fara foto

      tabita , 04 ianuarie 2009

      Bune, usor de preparat.

    • Fara foto

      Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine) , 24 mai 2008

      sunt foarte gustoase...sa stiti;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare bine mai arata!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu sos de rosii si capere