autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghetti alla carbonara

Autor: elena poteras (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena poteras (Bucatar)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Ingrediente
500g de paste, 200g kaiser, 1pahar vin alb, 200g unt, sare,, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

24 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiuniile de pe ambalaj.In acelasi timp se caleste kaizarul in ulei,dupa care se adauga vinul alb,se lasa sa se evapore alcoolul,se adauga sare,piper.Se lasa pe foc inca 5 minute.

Intre timp se bat ouale,se adauga untul,si cascavalul /pamezanul.

Se scurg pastele,se adauga kaizerul,si ouale batute cu untul si cascavalul.Se amesteca totul pe foc pentru citeva minute.

Se servesc calde, si se adauga cascaval / permezan dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza
Gnocchi de cartofi

Gnocchi de cartofi

Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute; Ideali sunt cartofii cu coaja

2 voturi    3 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu carne