Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt. a se evita lipirea lor ).
Sosul se prepara astfel : intr-o tigaie cu ulei de masline se caleste usturoiul, se adauga bacon-ul taiat julienne, se mai pune oregano, sare, se adauga smantana lichida ( in acel momemt dati focul mic ), iar atunci cand sosul capata consistenta omogena, puneti galbenusurile de ou si mai amestecati putin.
La servire puneti pastele intr-o farfurie adanca, deasupra puneti sosul fierbinte si de jur-imprejur presarati parmezan ras.
Optional puteti adauga in sos ciuperci proaspete taiate felii si putin vin alb sec ( pentru o aroma mai puternica ).
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii