autor:

autor

» » Paste si pizza

Spaghetti Alla Carbonara

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 g spaghete, 200 g - o bucata de piept de porc neafumat, 4 oua, 1 catel de usturoi, 2 linguri parmezan ras, 1 lingura de branza rasa de oaie, ulei de masline extra virgin, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie scos de indata ce capata o culoare maronie).

Intr-un castron fierbinte se bate bine ouale (doua oua intregi si doua galbenusuri) la temperatura camerei, impreuna cu branza rasa, se adauga sare si mult piper proaspat macinat, pentru a obtine o pasta fina.

Pregatirea sosului poate fi inceputa de indata ce spaghetele sunt aproape de a fi scurse; acestea se pun intr-un castron pentru supa si se amesteca cu pasta fina si pieptul de porc prajit.
Carbonara se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Alla Carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Uitați de toate rețetele de spaghete Carbonara care conțin smântână. Am văzut pe

7 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aMeSM , 12 aprilie 2009

    Se bat bine ouale.

  • Fara foto

    camelia , 25 august 2008

    Imi place reteta, are un succes nespus de bun, dar va rog dati-ne mai multe sosuri italienesti, pt ca mancarea italiana ii ffffff buna!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • 400 g spaghete
  • 200 g - o bucata de piept de porc neafumat
  • 4 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 lingura de branza rasa de oaie
  • ulei de masline extra virgin
  • sare
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

aMeSM

Se bat bine ouale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si sos alb
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania