Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie cubulete. Se prajesc intr-o lingura de ulei incins, se sareaza, se pipereaza si se pun deoparte. Intre timp, se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Ceapa curatata se toaca marunt, la fel si caperele si sardelele, iar telina si maslinele se taie felii subtiri. Se calesc ceapa si telina in uleiul ramas, se adauga maslinele, caperele si sardelele, se lasa cateva minute sa se patrunda si se sting cu vinul alb. Se incorporeaza rosiile si dovleceii, se lasa sa fiarba circa 8 minute si se gusta de sare, piper si zahar. Se amesteca spaghetele cu sosul, se presara peste ele patrunjelul tocat si parmezanul ras si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii