In timp ce fierbem pastele \"al dente\",intr-o tigae prajim bine kaizer-ul pana cand devine crocant.
Separat, intr-un bol se bat bine ouale intregi cu galbenusul si adaugam parmigiano, sau barnza, amesecand usor.
Dupa ce pastele sunt fierte, le strecuram bine, le amestecam(fierbinti) cu kaizer-ul prajit(fierbinte)impreuna cu uleiul pe care il lasa si cu amestecul de oua crude cu branza.Se adauga piper negru dupa gust.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii