Se pune putin unt intr-un vas pe foc.Se adauga bacon-ul si se lasa la prajit.
Separat, se bat oua (ca nr,in functie de nr de portii dorite) si se amesteca cu smantana(ca si cantitate, in functie de nr de portii dorite) si tot acest amestec se adauga peste bacon, se amesteca si se aduga sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc sa dea un pic in clocot mestecand in continuu si apoi GATA.
Se serveste peste spaghettele fierte bine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii