autor:

alina

» » Paste si pizza

Spaghetti cu salam si usturoi

Autor: alina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
spaghetti, 10-15 catei usturoi, 3 linguri ulei, 5 linguri sos tomat, o frunza mica de dafin, salam

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb spaghetti si se scurg. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul maruntit, salamul taiat cubulete, sosul tomat, foaia de dafin si o lingurita de Delikat. Dupa ce s-a calit tot amestecul, se adauga apa(cca o cana)si se fierbe, aprox. 7 min., apoi se toarna sosul peste spaghetti. Mod de servire Se poate servi cu ketchup
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu salam si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
LITERE CU GRIS SI GEM

LITERE CU GRIS SI GEM

Fierbem pastele in apa cu sare, respectand instructiunile de pe ambalaj. Dupa ce le clatim cu apa

3 voturi    4 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza cu sparanghel

Pizza cu sparanghel

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale. Aluatul trebuie sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • spaghetti
  • 10-15 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri sos tomat
  • o frunza mica de dafin
  • salam

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu pulpa de curcan