- Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet;
- separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa;
- se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba 5 min;
- se ia de pe foc si se incorporeaza smantana amestecand continuu;
- se servesc ca garnitura la friptura.
Nota:
- se serveste cu friptura de vita la cuptor, cu carne fiarta de vita sau pentru cei ce nu au timp cu pui la rotisor din Selgros sau Carrefour.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii