Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.
Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. Decojim rosiile,le tocam marunt si le adaugam la sos.Fierbem la foc mic timp de 30 de minute.
Potrivim gustul de sare si piper.
Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare,le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.
Servim spaghetele cu sos,presaram cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii