autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghettii al'olio

Autor: Alexandra Ciobanu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra Ciobanu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
500g de spaghete,1 capatana de usturoi, ardei iute,150 ml ulei de masline,patrunjel,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Spaghetele se fierb al dente in apa in care s-a pus sare si putin ulei de masline.Intr-o tigaie mare se incinge bine uleiul si se prajeste usturoiul taiat in bucati medi pana cand acesta devine auriu,se adauga sare,piper si ardeiul iute taiat rondele subtiri.Spaghetele fierte al dente se scot se scurg de apa si se adauda in tigare.Acesta va ramane fa foc mic 3-5 min pana cand o parte din ului v-a intra in spaghete.Se servesc calde cu patrujel.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettii al'olio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste din orez cu pui si sos de soia

Paste din orez cu pui si sos de soia

Intr-un mojar se face un sos format din:sos de soia , peperocini, ghimbir, piper, care se adauga

10 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana, impreuna

20 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g de spaghete,1 capatana de usturoi, ardei iute,150 ml ulei de masline,patrunjel,sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasagna de carne cu sos Bechamel