autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Spanac cu costita afumata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.
Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Chiftelute de conopida si cartofi

Chiftelute de conopida si cartofi

Conopida se opareste, se scurge de apa si se lasa la racit. Cartofii se fierb in coaja, cand sunt

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Imi place spanacul tare mult.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Spanacul este bogat in minerale si vitamine si are rol protector,ameliorant si vindecator in anumite boli.Ajuta la echilibrarea metabolismului,regleaza digestia si intareste sistemul imunitar.Curata organismul de toxine si are un puternic efect antioxidant,ceea ce il face f. potrivit in curele de detoxifiere de primavara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place spanacul tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dovlecel umplut cu legume