autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Spanac cu costita afumata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.
Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge

12 voturi    4 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Sufleu de cartofi dulci

Sufleu de cartofi dulci

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele

8 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Imi place spanacul tare mult.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Spanacul este bogat in minerale si vitamine si are rol protector,ameliorant si vindecator in anumite boli.Ajuta la echilibrarea metabolismului,regleaza digestia si intareste sistemul imunitar.Curata organismul de toxine si are un puternic efect antioxidant,ceea ce il face f. potrivit in curele de detoxifiere de primavara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place spanacul tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Soufflé de brocoli, conopida si dovlecei