autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Spanac cu costita afumata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.
Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi de primavara

Cartofi de primavara

1. Se adauga intr-o tigaie 50 ml ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga apoi ceapa uscata

12 voturi    9 comentarii
1h
Retete vegetariene
Varza calita

Varza calita

Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Intre timp taiem varza subtire ca pentru

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Imi place spanacul tare mult.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Spanacul este bogat in minerale si vitamine si are rol protector,ameliorant si vindecator in anumite boli.Ajuta la echilibrarea metabolismului,regleaza digestia si intareste sistemul imunitar.Curata organismul de toxine si are un puternic efect antioxidant,ceea ce il face f. potrivit in curele de detoxifiere de primavara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place spanacul tare mult.

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Turte cu varza la tigaie