autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Spanac cu costita afumata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.
Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Champinion cu unt si smantana

Champinion cu unt si smantana

Incing tigaia cu unt, adaug champinion feliat, las sa se caleasca, adaug usturoiul pisat si o cescuta

12 voturi    8 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Tăiţei de orez cu ton şi legume

Tăiţei de orez cu ton şi legume

Tăiţeii de orez se pregătesc conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Cei folosiţi de mine i-am

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Imi place spanacul tare mult.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Spanacul este bogat in minerale si vitamine si are rol protector,ameliorant si vindecator in anumite boli.Ajuta la echilibrarea metabolismului,regleaza digestia si intareste sistemul imunitar.Curata organismul de toxine si are un puternic efect antioxidant,ceea ce il face f. potrivit in curele de detoxifiere de primavara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place spanacul tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulce cu susan Dulce cu susan

Susanul il prajesc10 minute in cuptor. Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de conopida si brocoli