autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Spanac cu costita afumata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.
Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.
Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi in folie de aluminiu cu verdeturi a la Provence

Cartofi in folie de aluminiu cu verdeturi a la Provence

Se iau 12 cartofi noi mai maricei si se curata de coaja. Se ia o folie de aluminiu si se taie 12

4 voturi    11 comentarii
1h 50 min
Retete vegetariene
Iaurt natural

Iaurt natural

1. Intr-o oala non-aderenta punem lapte la la fiert. 2. Lasam apoi laptele sa se raceasca, dar nu

4 voturi    1 comentariu
12h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Imi place spanacul tare mult.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Spanacul este bogat in minerale si vitamine si are rol protector,ameliorant si vindecator in anumite boli.Ajuta la echilibrarea metabolismului,regleaza digestia si intareste sistemul imunitar.Curata organismul de toxine si are un puternic efect antioxidant,ceea ce il face f. potrivit in curele de detoxifiere de primavara.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac,200g costita afumata(kaiser sau carnaciori),1ceapa mare,1 lingura faina,1 lingura pasta de tomate,50ml ulei masline,marar,sare,piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi place spanacul tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Reţetă de preparare a papanaşilor