autor:

sapunaru laura

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu orez

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 31 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 31 martie 2011

Ingrediente
-500 gr. spanac, -2 cepe mari, tocate marunt, -o cana cu orez, -1/2 cana ulei, sare,, marar si zeama de la 3-4 lamai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in ulei, cand s-a calit se adauga spanacul fiert si taiat, se adauga si condimentele, se amesteca, dupa care adaugam orezul si punem 2-3 cani de apa. Lasam sa fiarba si sa scada un pic din apa. Spre final adaugam mararul si zeama de lamaie.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Spanacul se curata se spala in mai multe ape, se fierbe circa 10 minute se scoate si se lasa la scurs

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca

12 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • -500 gr. spanac
  • -2 cepe mari
  • tocate marunt
  • -o cana cu orez
  • -1/2 cana ulei
  • sare,
  • marar si zeama de la 3-4 lamai

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gem si cacao

Prajitura cu gem si cacao

Blatul: Amestecam toate ingredientele uscate ,faina, zahar, cacao, scortisoara, cuisoare, praf

14 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci invelite