Spanac cu orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Spanac cu orez

Ingrediente

  • -500 gr. spanac;
  • -2 cepe mari, tocate marunt;
  • -o cana cu orez;
  • -1/2 cana ulei;
  • sare,piper,nucsoara,
  • marar si zeama de la 3-4 lamai

Mod de preparare

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in ulei, cand s-a calit se adauga spanacul fiert si taiat, se adauga si condimentele, se amesteca, dupa care adaugam orezul si punem 2-3 cani de apa. Lasam sa fiarba si sa scada un pic din apa. Spre final adaugam mararul si zeama de lamaie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor