autor:

alin

» » Mancaruri cu carne

Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara

Autor: alin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2012

Ingrediente
5 ml otet balsamic, 5 gr piper negru, 10 gr ulei de masline, 5 gr sare de mare, 12 buc. ardei gras rosu, 250 gr ceafa porc, 150 gr cartofi albi pentru fiert, 13 buc. castravete, 2 gr oregano

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceafa de porc se bate bine pana ramane la grosimea de jumatate de centimetru, se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline, apoi se pune intr-o tigaie speciala - gatire la abur - cam 20-25 de min, intorcandu-se numai o singura data pe o parte! Cartofii se curata si se fierb in apa cu putina sare! Se scot dupa vreo 10 min de fiert (sa fie un pic tari). Se pregateste o salatica din ardei gras taiat jouliene si castravetele proaspat taiat rondele, se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic! La final se aseaza totul pe farfurie, fiecare produs in parte ocupand un loc de onoare in farfurie si oferindu-va o combinatie super de savoare si deliciu culinar!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc cu sos de merisoare

Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tochitura dobrogeana

Tochitura dobrogeana

1. Se taie carne cubulete, ca pentru masina de tocat. 2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge.

186 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Bine mai arata!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Bun si satios!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Foarte apetisant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5 ml otet balsamic
  • 5 gr piper negru
  • 10 gr ulei de masline
  • 5 gr sare de mare
  • 12 buc. ardei gras rosu
  • 250 gr ceafa porc
  • 150 gr cartofi albi pentru fiert
  • 13 buc. castravete
  • 2 gr oregano

Raporteaza reteta

Retete
de alin
Salata decor

Salata decor

-Se toaca marunt varza alba,varza rosie,se asezoneaza cu sare,piper.Se adauga uleiul de masline,otet

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui

Salata de pui

Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si

9 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Bine mai arata!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc