autor:

alin

» » Mancaruri cu carne

Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara

Autor: alin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2012

Ingrediente
5 ml otet balsamic, 5 gr piper negru, 10 gr ulei de masline, 5 gr sare de mare, 12 buc. ardei gras rosu, 250 gr ceafa porc, 150 gr cartofi albi pentru fiert, 13 buc. castravete, 2 gr oregano

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceafa de porc se bate bine pana ramane la grosimea de jumatate de centimetru, se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline, apoi se pune intr-o tigaie speciala - gatire la abur - cam 20-25 de min, intorcandu-se numai o singura data pe o parte! Cartofii se curata si se fierb in apa cu putina sare! Se scot dupa vreo 10 min de fiert (sa fie un pic tari). Se pregateste o salatica din ardei gras taiat jouliene si castravetele proaspat taiat rondele, se asezoneaza cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic! La final se aseaza totul pe farfurie, fiecare produs in parte ocupand un loc de onoare in farfurie si oferindu-va o combinatie super de savoare si deliciu culinar!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole lata cu manzat

Fasole lata cu manzat

Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Bine mai arata!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Bun si satios!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Foarte apetisant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 5 ml otet balsamic
  • 5 gr piper negru
  • 10 gr ulei de masline
  • 5 gr sare de mare
  • 12 buc. ardei gras rosu
  • 250 gr ceafa porc
  • 150 gr cartofi albi pentru fiert
  • 13 buc. castravete
  • 2 gr oregano

Raporteaza reteta

Retete
de alin
Salata decor

Salata decor

-Se toaca marunt varza alba,varza rosie,se asezoneaza cu sare,piper.Se adauga uleiul de masline,otet

3 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Aperitiv mixt

Aperitiv mixt

Se taie sunculita si pastrama la aproximativ 0,5 cm grosime,iar cascavalul ,pe lung,fidelute.Se taie

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui

Salata de pui

Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si

9 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Bine mai arata!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ