Pastele se fierb dinainte dupa instructiunile de pe pachet. Se scurg si se lasa acoperite, ca sa nu faca pojghita. Intr-o cratita mai mare se caleste ceapa taiata marunt pana este sticloasa (nu se arde). Se adauga carnea tocata, condimentele si cimbrul. Daca se pun si carnaciori, acestia se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa. Tot amestecul se fierbe bine, adaugand la nevoie apa. Nu trebuie sa aiba aspect uscat, ci ca un sos. Aproape de final se adauga sucul de rosii sau conserva de rosii (acestea se toaca marunt si se pun cu tot cu bulion). Se mai lasa sa dea 1-2 clocote. Peste carne se pun pastele, se amesteca totul bine, se stinge focul.
Se serveste ca muncare de sine-statatoare, pentru ca este foarte satioasa. Merge vinul rosu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii