autor:

tinuttina

» » Dulciuri diverse

Spuma de capsuni

Autor: tinuttina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tinuttina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 mai 2016

Ingrediente
350 g capsuni, 175 g zahar, 4 albusuri de ou

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.
Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.
Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.
Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.
Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.
Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.
Consumam dupa cateva ore.
Decoram cu fructe proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni si spuma

Prajitura cu capsuni si spuma

Amestecam intr-un bol cu ajutorul mixerului zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile,apoi adaugam

27 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat albusurile bine de tot, adaugam zaharul si batem din nou albusurile. Capsunile le dam prin

10 voturi    9 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 350 g capsuni
  • 175 g zahar
  • 4 albusuri de ou

Raporteaza reteta

Retete
de tinuttina
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Prajitura Televizor

Prajitura Televizor

Pandispan: Separam albusurile de galbenusuri . Galbenusurile le frecam cu uleiul pana devin ca

6 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
ciocolata de casa