Spuma de capsuni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni

Ingrediente

  • 350 g capsuni
  • 175 g zahar
  • 4 albusuri de ou

Mod de preparare

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.

Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.

Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.

Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.

Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.

Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.

Consumam dupa cateva ore.

Decoram cu fructe proaspete.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor