Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei.
Ceea ce ramine se pune la foc mic la fiert.
In timp ce fierbe, se ia spuma pina ce sucul fierbe fara sa mai faca spuma. Se adauga sare dupa gust.
Se pune in recipiente de sticla sterilizate.
Se acopera cu ceva ce poate pastra caldura. A doua zi se pun intr-un loc aerisit (camara, beci).
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii