Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei.
Ceea ce ramine se pune la foc mic la fiert.
In timp ce fierbe, se ia spuma pina ce sucul fierbe fara sa mai faca spuma. Se adauga sare dupa gust.
Se pune in recipiente de sticla sterilizate.
Se acopera cu ceva ce poate pastra caldura. A doua zi se pun intr-un loc aerisit (camara, beci).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii