Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
O ceapa mare, un ardei rosu si unul verde, o lingura ulei, 500 g carne tocata, 70 g pasta de rosii, sare, piper, boia de ardei dulce, 200 g cascaval, 300 ml smantana, 9 foi lasagna.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min. Apoi se scurg. Intr-o forma de sufleu se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de paste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa
2 voturi
0 comentarii
45 min
Se pun pastele la fiert in apa cu sare, se scurg si se tin la cald.Intre timp se pune conserva de
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate