Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. carne de vaca, zarzavat de supa, 100 gr. unt, o lingura faina, 3-4 cartofi cartofi, chimen, boia, usturoi, sare, crutoane de piine
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la pregatirea altei mincari. Cealalta 1/2 kg. de carne se taie in bucatele, care se vor praji usor in unt. Se adauga sare, boia, chimen, un catel de usturoi, iar dupa ce se amesteca totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba totul aproape o ora, adaugindu-se apoi cartofii taiati in cuburi.
Se serveste cu crutoane de piine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa concentrata de carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010
Cred ca este o bunatate !