Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la pregatirea altei mincari. Cealalta 1/2 kg. de carne se taie in bucatele, care se vor praji usor in unt. Se adauga sare, boia, chimen, un catel de usturoi, iar dupa ce se amesteca totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba totul aproape o ora, adaugindu-se apoi cartofii taiati in cuburi.
Se serveste cu crutoane de piine prajita

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii