Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. carne de vaca, zarzavat de supa, 100 gr. unt, o lingura faina, 3-4 cartofi cartofi, chimen, boia, usturoi, sare, crutoane de piine
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea fi folosit la pregatirea altei mincari. Cealalta 1/2 kg. de carne se taie in bucatele, care se vor praji usor in unt. Se adauga sare, boia, chimen, un catel de usturoi, iar dupa ce se amesteca totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba totul aproape o ora, adaugindu-se apoi cartofii taiati in cuburi.
Se serveste cu crutoane de piine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa concentrata de carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac. Cand totul este fiert, cu ajutorul
Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta
1 vot
0 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010
Cred ca este o bunatate !