Supa crema de ardei kapia si rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de ardei kapia si rosii

Ingrediente

  • 4 ardei kapia rosii
  • 4 rosii mari
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina + 2 tije telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
  • 3 lingurite ulei de masline
  • taietei

Mod de preparare

Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Este ideal sa punem un capac deasupra oalei.

Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala deoparte si o lasam 3-4 minute.

Pasam totul bine cu blenderul pana obtinem o crema densa.

Adaugam condimentele, patrunjelul verde tocat si uleiul.

Mai lasam pe foc 10 minute si gata-i supa :)

Servim cu taietei fierti 2 minute in apa cu sare si ulei.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor