Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Este ideal sa punem un capac deasupra oalei.
Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala deoparte si o lasam 3-4 minute.
Pasam totul bine cu blenderul pana obtinem o crema densa.
Adaugam condimentele, patrunjelul verde tocat si uleiul.
Mai lasam pe foc 10 minute si gata-i supa :)
Servim cu taietei fierti 2 minute in apa cu sare si ulei.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii