Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele vor avea un gust fad ).
Scoateți legumele fierte într-un castron încăpător. În supa de legume opăriți prazul și buchețelele de broccoli spălate în prealabil.
Mixați legumele fierte cu untul și jumătate din cantitatea de smântână, cu ajutorul blenderului de mână. Adăugați treptat prazul și broccoli și restul de smântână. Mixați până când veți obține o cremă densă.
Treptat adăugați din supa de legume până când veți ajunge la consistența dorită. Potriviți supa de sare și piper și serviți-o cu crutoane.
Este delicioasă!
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii