autor:

CulinaryRainbow

» » Supe de legume

Supă cremă de broccoli

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2014

Ingrediente
Ingrediente:, 500 g broccoli, rădăcină de praz ( 10-15 cm ), o rădăcină mică de păstârnac, un morcov mic, o felie de țelină, un cartof potrivit, un cub de unt, 200 ml smântână pentru gătit, o linguriță cu pudră de nucșoară, piper roșu, sare după gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele vor avea un gust fad ).

Scoateți legumele fierte într-un castron încăpător. În supa de legume opăriți prazul și buchețelele de broccoli spălate în prealabil.

Mixați legumele fierte cu untul și jumătate din cantitatea de smântână, cu ajutorul blenderului de mână. Adăugați treptat prazul și broccoli și restul de smântână. Mixați până când veți obține o cremă densă.

Treptat adăugați din supa de legume până când veți ajunge la consistența dorită. Potriviți supa de sare și piper și serviți-o cu crutoane.

Este delicioasă!

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa-crema de broccoli

Supa-crema de broccoli

Punem la fiert 2 l apa, adaugam ceapa, cartofii, telina curatate, spalate, taiate bucati, lasam sa

12 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • CulinaryRainbow

    CulinaryRainbow (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2015

    Mulțumesc, Camelia! :)

  • Fara foto

    Covaci Camelia (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

    Foarte frumoasa prezentarea

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g broccoli
  • rădăcină de praz ( 10-15 cm )
  • o rădăcină mică de păstârnac
  • un morcov mic
  • o felie de țelină
  • un cartof potrivit
  • un cub de unt
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • o linguriță cu pudră de nucșoară
  • piper roșu
  • sare după gust

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

11 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

CulinaryRainbow (Chef de cuisine)

Mulțumesc, Camelia! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Pentru inceput, spalati dovleacul, il taiati in felii si il puneti la copt intr-o tava mare cu hartie de copt. Daca aveti o supa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de perisoare cu conopida