Initial am vrut sa prepar doar un sos de ciuperci, dar avand destula materie prima, am sfarsit prin a pregati o supa in toata regula pe care apoi am adaptat-o sa devina sos si am impuscat doi iepuri dintr-un foc :). Cand timpul - ori mai bine spus lipsa lui - conteaza, sunt destule mancaruri care se pot transforma pentru a servi mai multor scopuri.
Ciupercile, ceapa si telina, se curata apoi ciupercile se taie in patru iar restul marunt. Ceapa si telina se calesc in putin unt, in oala de supa. Adaugi ciupercile, pui 600 ml de apa, condimente si lasi sa fiarba 15 min sau pana cand ciupercile sunt facute. Strecori, pastrand zeama alaturi. Adaugi smantana batuta cu ou si pasezi in blender ori cu mixerul vertical. Adaugi din zeama in care au fiert legumele pana ai consistenta dorita a supei, apoi mai lasi 2 min pe foc, amestecand continuu.. Servesti fierbinte, cu crutoane. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii