Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de ciuperci

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1pastarnac
  • 200ml smantana
  • 50ml ulei
  • 1cartof
  • 1ceasca cu lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si radacinoasele curatate, spalate, taiate cuburi, le calim in ulei cateva minute, dupa ce s-au aurit, adaugam 1cana cu apa iar cand incepe sa fiarba punem ciupercile curatate si taiate; lasam sa fiarba 30de minute, strecuram, pasam totul cu blenderul vertical, amestecam smantana cu lapte, rasturnam peste piureul de ciuperci, apoi subtiem cu supa dupa gust; condimentam tot dupa gust si servim cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise