Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline.
Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul si mai lasam 2-3 minute la calit.
Taiem cartofii, morcovul si dovlecelul in cuburi si le adaugam in oala, punem sare si piper, apoi acoperim cu apa(apa cam 3 degete deasupra nivelului legumelor).
Fasolea verde (eu am avut congelata) se taie in bucatele si se pune la fiert separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert, le pasam si adaugam apoi pastaile fierte. Daca supa este prea groasa, se poate adauga putina apa in care a fiert fasolea verde.
Supa va fi la fel de buna daca se inlocuiesc cartofii cu dovleac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii