Supa crema de legume cu ghimbir
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza cu blenderul, piureul rezultat se amesteca cu untul moale, laptele de cocos, apoi se subtiaza cu apa de la fiert pana la consistenta dorita.
Se condimenteaza se orneaza deasupra cu nucsoara si se serveste cu crutoane.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii