In meniul pentru concurs,vin cu aceasta supa,gustoasa dar mai ales foarte sanatoasa!
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine,se strecoara fara sa se arunce apa,se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se pune intr-un vas pe foc,se amesteca cu unt,lapte de cocos,iar daca este prea groasa,se adauga putina supa de la fiert;se condimenteaza,deasupra se orneaza cu praf de nucsoara se se serveste cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii