autor:

Fara foto

» » , Salate, Supe de carne

Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena

Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 patrunjel, 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel, 3 cepe, 150-200 g smantana, 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen, ulei masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa ,telina, radacina de patrunjel ,dovlecelul,taiate bucati mari, se pun la fiert in apa,dupa ce s-au patruns se pune si sparanghelul dupa ce s-au fiert se pun intr-un blender pt pasare,se opresc 2- 3 varfulete de sparanghel pentru ornare.Smantana se amesteca cu galbenusul de ou,lingurita de faina,lingurita de knorr arome mediteraneene,se pune peste piureul de legume,se aseaza pe foc si se adaugao parte din supa in care au fiert legumele pana devine cremoasa si catifelata ,se pune sare ,chimen piper dupa gust,somonul taiat cubulete mici se pune la final lasand sa mai clocoteasca o data supa.Se pune intr-un bol de supa deasupra se pun cateva picaturi de ulei de masline se orneaza cu varfuletele de sparanghel si patrunjel si se serveste cu cutroane.Pofta buna!E delicioasa(se pot folosi si codite de crevetiin locul somonului afumat)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii

0 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele. Punem carnea la fiert in apa

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel
  • 3 cepe
  • 150-200 g smantana
  • 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen
  • ulei masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi cu carne de porc