autor:

Fara foto

» » , Salate, Supe de carne

Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena

Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 patrunjel, 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel, 3 cepe, 150-200 g smantana, 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen, ulei masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa ,telina, radacina de patrunjel ,dovlecelul,taiate bucati mari, se pun la fiert in apa,dupa ce s-au patruns se pune si sparanghelul dupa ce s-au fiert se pun intr-un blender pt pasare,se opresc 2- 3 varfulete de sparanghel pentru ornare.Smantana se amesteca cu galbenusul de ou,lingurita de faina,lingurita de knorr arome mediteraneene,se pune peste piureul de legume,se aseaza pe foc si se adaugao parte din supa in care au fiert legumele pana devine cremoasa si catifelata ,se pune sare ,chimen piper dupa gust,somonul taiat cubulete mici se pune la final lasand sa mai clocoteasca o data supa.Se pune intr-un bol de supa deasupra se pun cateva picaturi de ulei de masline se orneaza cu varfuletele de sparanghel si patrunjel si se serveste cu cutroane.Pofta buna!E delicioasa(se pot folosi si codite de crevetiin locul somonului afumat)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Bucăţile de pui se curăţă, se spală, se şterg cu un prosop de hârtie şi se pun la fiert

7 voturi    7 comentarii
20 min
Supe de carne
SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

Se spala puiul si se curata de piele(cine prefera il poate pune cu piele cu tot),se pune intr-o oala

22 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel
  • 3 cepe
  • 150-200 g smantana
  • 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen
  • ulei masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu taitei de casa