autor:

Fara foto

» » , Salate, Supe de carne

Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena

Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 patrunjel, 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel, 3 cepe, 150-200 g smantana, 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen, ulei masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa ,telina, radacina de patrunjel ,dovlecelul,taiate bucati mari, se pun la fiert in apa,dupa ce s-au patruns se pune si sparanghelul dupa ce s-au fiert se pun intr-un blender pt pasare,se opresc 2- 3 varfulete de sparanghel pentru ornare.Smantana se amesteca cu galbenusul de ou,lingurita de faina,lingurita de knorr arome mediteraneene,se pune peste piureul de legume,se aseaza pe foc si se adaugao parte din supa in care au fiert legumele pana devine cremoasa si catifelata ,se pune sare ,chimen piper dupa gust,somonul taiat cubulete mici se pune la final lasand sa mai clocoteasca o data supa.Se pune intr-un bol de supa deasupra se pun cateva picaturi de ulei de masline se orneaza cu varfuletele de sparanghel si patrunjel si se serveste cu cutroane.Pofta buna!E delicioasa(se pot folosi si codite de crevetiin locul somonului afumat)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Supă de pui cu roşii şi tarhon (dietetică)

Bucăţile de pui se curăţă, se spală, se şterg cu un prosop de hârtie şi se pun la fiert

7 voturi    7 comentarii
20 min
Supe de carne
Supa cu galuste de orez

Supa cu galuste de orez

Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai

0 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel
  • 3 cepe
  • 150-200 g smantana
  • 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen
  • ulei masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
supa de galusti