autor:

Fara foto

» » , Salate, Supe de carne

Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena

Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marilena georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 patrunjel, 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel, 3 cepe, 150-200 g smantana, 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen, ulei masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa ,telina, radacina de patrunjel ,dovlecelul,taiate bucati mari, se pun la fiert in apa,dupa ce s-au patruns se pune si sparanghelul dupa ce s-au fiert se pun intr-un blender pt pasare,se opresc 2- 3 varfulete de sparanghel pentru ornare.Smantana se amesteca cu galbenusul de ou,lingurita de faina,lingurita de knorr arome mediteraneene,se pune peste piureul de legume,se aseaza pe foc si se adaugao parte din supa in care au fiert legumele pana devine cremoasa si catifelata ,se pune sare ,chimen piper dupa gust,somonul taiat cubulete mici se pune la final lasand sa mai clocoteasca o data supa.Se pune intr-un bol de supa deasupra se pun cateva picaturi de ulei de masline se orneaza cu varfuletele de sparanghel si patrunjel si se serveste cu cutroane.Pofta buna!E delicioasa(se pot folosi si codite de crevetiin locul somonului afumat)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu sparanghel si somon afumat a la marilena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Bors cu carne de vita

Bors cu carne de vita

Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se curata spuma. Legumele

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel ,1 telina, buc sparanghel
  • 3 cepe
  • 150-200 g smantana
  • 1 ou ,1 lingurita faina ,100g somon afumat ,1 leg patrunjel,crutoane ,1 lingurita knorr arome mediteraneene,sare ,piper,chimen
  • ulei masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de curcan cu taitei de casa
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide