Ceapa ,telina, radacina de patrunjel ,dovlecelul,taiate bucati mari, se pun la fiert in apa,dupa ce s-au patruns se pune si sparanghelul dupa ce s-au fiert se pun intr-un blender pt pasare,se opresc 2- 3 varfulete de sparanghel pentru ornare.Smantana se amesteca cu galbenusul de ou,lingurita de faina,lingurita de knorr arome mediteraneene,se pune peste piureul de legume,se aseaza pe foc si se adaugao parte din supa in care au fiert legumele pana devine cremoasa si catifelata ,se pune sare ,chimen piper dupa gust,somonul taiat cubulete mici se pune la final lasand sa mai clocoteasca o data supa.Se pune intr-un bol de supa deasupra se pun cateva picaturi de ulei de masline se orneaza cu varfuletele de sparanghel si patrunjel si se serveste cu cutroane.Pofta buna!E delicioasa(se pot folosi si codite de crevetiin locul somonului afumat)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii