In vasul cu unt incins,se pun legumele curatate,spalate,taiate grosier,leurda bine spalata si taiata,dupa ce s-au calit putin,se adauga supa si se lasa la fiert 30min;dupa ce au fiert bine,se strecoara,supa se pastreaza,legumele se paseaza cu blenderul,piureul obtinut se amesteca cu lapte,supa de la fiert adaugata cate putin pana se ajunge la consistenta dorita,se pune din nou pe foc,se condimenteaza dupa gust iar dupa 2-3clocote se opreste focul.
Se serveste fierbinte cu parmezan deasupra si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii