Se pune untul intr-un vas pe foc.
Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min, se adauga 3 cani cu apa, iar cand legumele sunt aproape fierte, se adauga usturoiul curatat, lintea scursa si bine clatita, crengutele de lamaita spalate si 1 lingurita cu sare.
Dupa 15 min de fiert, se rastoarna totul in blender, dupa ce se paseaza, se trece prin sita pentru o supa fina, rezultatul se pune din nou in vas pe foc, se adauga laptele de cocos, se amesteca bine, se potriveste de gust, apoi se serveste in bol dupa preferinte, calda, rece sau cu crutoane.
Are un gust senzational!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii