Am curatat toate legumele si le-am spalat.Ceapa a taiat-o solzisori,morcovii pastarnacul si patrunjelul le-am dat pe razatoarea mare,cartofii cubulete mici.Am pus untul intr-o oala cu fund dublu la foc mic si imediat am adaugat si ceapa in care am amestecat continu vreo 2-3 minute ,Apoi am adaugat si restul de legume fara mazare,le-am potrivit putin cu sare si piper am pus o ceasca de apa si am acoperit oala lasandu-le cam 5 minute .Dupa ce s-au calit cele 5 minute am adaugat 1 litru jumate de apa si am lasat la fiert pana ce legumele au fiert foarte bine adaugand la final mazarea si mai lasand la fiert vreo 20 min iar la final am adaugat mararul tocat marunt.Dupa ce am oprit focul am strecurat supa,am pasat toate legumele cu blendarul si am pus restul de zeama(aici fiecare pune zeama pana la consistenta dorita).Cam asta e supica pe care noi am servit-o cu crutoane.Pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii