Supa crema de morcovi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de morcovi

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 1 cartof
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • 2,5 l apa

Mod de preparare

Am curatat toate legumele,le-am spalat si le-am taiat rondele. Am pus apa pe foc iar cand fierbe adaugasi piper puneti legumele si le lasati sa fiarba foarte bine.Sare si piper dupa gust. Dupa ce totul a fiert foarte bine am luat oala dupa foc am adaugat untul si am mixat totul cu blenderul. Daca aveti prea multa zeama ,opriti separat iar apoi puneti la loc pana ajungeti la consistenta dorita. Noi o servim cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor