1.Cartofii si morcovii curatati si spalati se taie cubulete.Ceapa se curata si se toaca , apoi se caleste in ulei,se adauga cartofii si morcovii si se continua calirea inca 5 minute, se pune supa de carne, se acopera vasul si se fierbe 15 minute, pe foc mic.
2.Compozitia de mai sus se pune in blender si se turmixeaza bine.Se pune din nou la fiert ,se sareaza ,pipereaza si se adauga smantana.In cele din urma, se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii