autor:

LUBITA

» » Supe de legume

Supa crema de sfecla rosie

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1sfecla rosie, 3 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1/4 telina, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, coaja si zeama (optional) de la 1lamaie, 1cana cu smantana, crutoane

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi, le punem la fiert in 2 litri de apa. Dupa ce au fiert, adaugam uleiul, sare, piper iar dupa cateva clocote dam vasul deoparte, strecuram legumele fara sa aruncam supa, pasam cu blenderul vertical, subtiem dupa gust cu apa de la fiert, adaugam smantana, coaja si zeama de lamaie, condimentam dupa gust si servim cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela,

7 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Veronica Bobocea , 25 ianuarie 2015

    in lista de ingredient! in poze, daca esti atent!

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2014

    Margarit Kovaci,sfecla impreuna cu legumele,sunt pasate iar culoarea rosie a cremei este de la sfecla daca nu ti-ai dat seama!!

  • Fara foto

    Margit Kovaci , 26 ianuarie 2014

    si unde e sfecla

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2013

      gustoasa si sanatoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1sfecla rosie
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja si zeama (optional) de la 1lamaie
  • 1cana cu smantana
  • crutoane

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

LUBITA (Chef de cuisine)

Margarit Kovaci,sfecla impreuna cu legumele,sunt pasate iar culoarea rosie a cremei este de la sfecla daca nu ti-ai dat seama!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post