autor:

LUBITA

» » Supe de legume

Supa crema de sfecla rosie

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1sfecla rosie, 3 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1/4 telina, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, coaja si zeama (optional) de la 1lamaie, 1cana cu smantana, crutoane

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi, le punem la fiert in 2 litri de apa. Dupa ce au fiert, adaugam uleiul, sare, piper iar dupa cateva clocote dam vasul deoparte, strecuram legumele fara sa aruncam supa, pasam cu blenderul vertical, subtiem dupa gust cu apa de la fiert, adaugam smantana, coaja si zeama de lamaie, condimentam dupa gust si servim cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema rece de sfecla rosie

Supa crema rece de sfecla rosie

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

1. Tocam mărunt ceapa. Tăiem cartofii, morcovul și sfecla roșie în cuburi. Tocăm mărunt

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Veronica Bobocea , 25 ianuarie 2015

    in lista de ingredient! in poze, daca esti atent!

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2014

    Margarit Kovaci,sfecla impreuna cu legumele,sunt pasate iar culoarea rosie a cremei este de la sfecla daca nu ti-ai dat seama!!

  • Margit Kovaci , 26 ianuarie 2014

    si unde e sfecla

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2013

      gustoasa si sanatoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 1sfecla rosie
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coaja si zeama (optional) de la 1lamaie
  • 1cana cu smantana
  • crutoane

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

LUBITA (Chef de cuisine)

Margarit Kovaci,sfecla impreuna cu legumele,sunt pasate iar culoarea rosie a cremei este de la sfecla daca nu ti-ai dat seama!!

Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa crema de cartofi cu bacon