autor:

Maria Markov

» » Borsuri si Ciorbe

Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2011

Ingrediente
250 gr smantana grasa, 1 buc tub de branza topita (cu arome sau fara), 3-4 catei de usturoi, 5-6 felii de paine, porumb prait (din comert), vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita si se amesteca cu un tel pana se dizolva. Se pune usturoiul pisat si se condimenteaza cu vegeta dupa gust.
Feliile de paine se taie cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot si se condimenteaza si acestea cu putina vegeta (eu am folosit un amestec pentru salate).
Supa se serveste cu crutoanele de paine si cu porumb prajit, sau doar cu crutoanele. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din piept de pui

Ciorba din piept de pui

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci champignions

Ciorba de ciuperci champignions

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata.

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Chiriloiu Cristian , 08 septembrie 2013

    Bunatate!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011

    Imi place !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    Foarte buna, dar atentie la calorii!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 gr smantana grasa
  • 1 buc tub de branza topita (cu arome sau fara)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 5-6 felii de paine
  • porumb prait (din comert)
  • vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de dovlecei