autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa crema de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 cepe mari, 3 morcovi (400 g), 1 telina mare, 2 radacini de patrunjel, 4 linguri ulei, 2 lingurite sare, 1 conopida potrivit de mare, 1/2 kg rosii, 1 dovlecel mic, 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel, telina, leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu sare, intr-o oala de 4-5 litri. Se rad pe razatoare ceapa, cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, apoi, dupa ce au dat cateva clocote, se adauga conopida si dovlecelul de asemenea rase. Se lasa sa fiarba 10-15 minute si se adauga si rosiile rase. Dupa inca 5-10 minute, timp in care fierb rosiile se adauga uleiul, apoi verdeata tocata foarte fin.Se serveste cu crutoane, care se adauga la supa chiar atunci cand se servesc pentru a nu se inmuia prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ardei copti

Supa crema de ardei copti

Ardeii se coc uniform pe toate partile, dupa care se sareaza si se tin aproximativ un sfert de ora

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume - de post

Supa de legume - de post

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa eu o pun intreaga. Se

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi (400 g)
  • 1 telina mare
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
  • 1 conopida potrivit de mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 dovlecel mic
  • 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel
  • telina
  • leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta