autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa crema de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 cepe mari, 3 morcovi (400 g), 1 telina mare, 2 radacini de patrunjel, 4 linguri ulei, 2 lingurite sare, 1 conopida potrivit de mare, 1/2 kg rosii, 1 dovlecel mic, 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel, telina, leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu sare, intr-o oala de 4-5 litri. Se rad pe razatoare ceapa, cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, apoi, dupa ce au dat cateva clocote, se adauga conopida si dovlecelul de asemenea rase. Se lasa sa fiarba 10-15 minute si se adauga si rosiile rase. Dupa inca 5-10 minute, timp in care fierb rosiile se adauga uleiul, apoi verdeata tocata foarte fin.Se serveste cu crutoane, care se adauga la supa chiar atunci cand se servesc pentru a nu se inmuia prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de curry cu pachetele de varza

Supa de curry cu pachetele de varza

Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se

4 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema de legume cu gogosar murat

Supa crema: - legumele se curata, spala si apoi taie in bucatele mai mari - se pun la fiert cu

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi (400 g)
  • 1 telina mare
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
  • 1 conopida potrivit de mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 dovlecel mic
  • 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel
  • telina
  • leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa- crema de chicons (supa-crema de andive)