Se pun la fiert 3 litri de apa cu sare, intr-o oala de 4-5 litri. Se rad pe razatoare ceapa, cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, apoi, dupa ce au dat cateva clocote, se adauga conopida si dovlecelul de asemenea rase. Se lasa sa fiarba 10-15 minute si se adauga si rosiile rase. Dupa inca 5-10 minute, timp in care fierb rosiile se adauga uleiul, apoi verdeata tocata foarte fin.Se serveste cu crutoane, care se adauga la supa chiar atunci cand se servesc pentru a nu se inmuia prea tare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii