autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa crema de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 cepe mari, 3 morcovi (400 g), 1 telina mare, 2 radacini de patrunjel, 4 linguri ulei, 2 lingurite sare, 1 conopida potrivit de mare, 1/2 kg rosii, 1 dovlecel mic, 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel, telina, leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu sare, intr-o oala de 4-5 litri. Se rad pe razatoare ceapa, cartofii, morcovii, telina si patrunjelul radacina, apoi, dupa ce au dat cateva clocote, se adauga conopida si dovlecelul de asemenea rase. Se lasa sa fiarba 10-15 minute si se adauga si rosiile rase. Dupa inca 5-10 minute, timp in care fierb rosiile se adauga uleiul, apoi verdeata tocata foarte fin.Se serveste cu crutoane, care se adauga la supa chiar atunci cand se servesc pentru a nu se inmuia prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa crema de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba taraneasca de fasole

Ciorba taraneasca de fasole

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi (400 g)
  • 1 telina mare
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
  • 1 conopida potrivit de mare
  • 1/2 kg rosii
  • 1 dovlecel mic
  • 2-3 legaturi de verdeata (patrunjel
  • telina
  • leustean) crutoane preparate din 500 g paine

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa Crema de Urzici cu cartofi