autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa cu carne de rata si varza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
pulpile si aripile de la o rata, 3 cartofi, 2-3 morcovi, 2-3 cepe, condiment, 1/4 varza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, morcovii si ceapa, se taie cartofii si morcovii cubulete si o ceapa se lasa intreaga, iar restul se taie marunt.Se pune apoi carnea la fiert, dupa 20 -25 de minute adaugi legumele taiate, dupa ce fierbe se adauga condimentul si putina verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa cu carne de rata si varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba dulce de miel

Ciorba dulce de miel

După ce au stat la marinat bucățile de carne pentru ciorbă, cca. 48 de ore, se scot din marinadă,

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Supa crema de ciuperci cu perisoare

Supa crema de ciuperci cu perisoare

Perisoarele din aceasta supa sunt facute din carne de pui sau curcan, morcov, ou si gris. O combinatie

35 voturi    8 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • pulpile si aripile de la o rata
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 cepe
  • condiment
  • 1/4 varza

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spal? bine, se taie buc??ele ?i se pune la fiert într-o oal? cu ap? rece ?i o linguri?? de sare se lasa sa dea in 2-3

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa de portocale cu cocos si piept de pui