autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa cu carne de rata si varza

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
pulpile si aripile de la o rata, 3 cartofi, 2-3 morcovi, 2-3 cepe, condiment, 1/4 varza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii, morcovii si ceapa, se taie cartofii si morcovii cubulete si o ceapa se lasa intreaga, iar restul se taie marunt.Se pune apoi carnea la fiert, dupa 20 -25 de minute adaugi legumele taiate, dupa ce fierbe se adauga condimentul si putina verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa cu carne de rata si varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
ciorba de pui a la grec

ciorba de pui a la grec

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb

6 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de cartofi cu costita afumata

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina

33 voturi    12 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • pulpile si aripile de la o rata
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 cepe
  • condiment
  • 1/4 varza

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu taitei