Se amesteca supa de pui cu laptele de cocos, se da in clocot, apoi se da focul la mic. Se curata lemongrassul si ghimbirul. Lemongrassul se striveste putin, iar ghimbirul se taie felii. Se pun in supa si se fierb la foc mic 10 min. Se strecoara supa. Se curata si se taie ciupercile felii. Pieptul de pui se taie fasii, porumbul se taie in doua. Se pun in supa strecurata si se mai lasa la fiert 10 min pana sunt gata. Se adauga sosul de peste si se mai fierbe 1 min. Se i-a de pe foc si se pune zeama de lamaie.
Se serveste fierbinte. Optional se pot pune cateva frunze de lamaie verde rupte in doua

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii