Supa cu vitamine

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa cu vitamine

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi grosi in diametru
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 buchetel frunze de patrunjel verde
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Se spala bine carnea in apa rece, ca sa iasa sangele din ea. Intr-o oala cu apa rece punem la fiert carnea si luam spuma din cand in cand.

Curatam legumele si le taiem in bucati mai mari decat atunci cand preparam ciorba.

Punem legumele si o lingurita de sare peste carne si le lasam sa fiarba impreuna.

In acest timp, taieteii se fierb, se dau prin jet de apa rece si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, strecuram supa de carne si legume. Spalam sau schimbam vasul (oala). In zeama limpede punem bucatele de morcov taiat rondele si taieteii, potrivim de sare si mai fierbem fix 2 minute. Stingem focul, presaram patrunjel verde proaspat, tocat si acoperim cu un capac. Se serveste fierbinte cu crutoane din paine alba frumos rumenite.

Din legumele si carnea ramasa fac o salata cu maioneza sau folosesc ca baza pentru alt fel de mancare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor