autor:

nela

» » Supe de carne

Supa cu vitamine

Autor: nela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2013

Ingrediente
1 piept de pui, 4 aripioare de pui, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 ceapa, 2 morcovi grosi in diametru, 2 radacini de patrunjel, 1 telina, 1 pastarnac, 1 buchetel frunze de patrunjel verde, sare, crutoane

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea in apa rece, ca sa iasa sangele din ea. Intr-o oala cu apa rece punem la fiert carnea si luam spuma din cand in cand.
Curatam legumele si le taiem in bucati mai mari decat atunci cand preparam ciorba.
Punem legumele si o lingurita de sare peste carne si le lasam sa fiarba impreuna.
In acest timp, taieteii se fierb, se dau prin jet de apa rece si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, strecuram supa de carne si legume. Spalam sau schimbam vasul (oala). In zeama limpede punem bucatele de morcov taiat rondele si taieteii, potrivim de sare si mai fierbem fix 2 minute. Stingem focul, presaram patrunjel verde proaspat, tocat si acoperim cu un capac. Se serveste fierbinte cu crutoane din paine alba frumos rumenite.
Din legumele si carnea ramasa fac o salata cu maioneza sau folosesc ca baza pentru alt fel de mancare
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu vitamine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

1. Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza. 2. Se pun la fiert in apa cu sare.

18 voturi    7 comentarii
2h
Supe de carne
Supa crema de ciuperci cu perisoare

Supa crema de ciuperci cu perisoare

Perisoarele din aceasta supa sunt facute din carne de pui sau curcan, morcov, ou si gris. O combinatie

35 voturi    8 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 20 martie 2013

    La noi in familie si la servici multa lume este racita. O supa fierbinte, plina de vitamine, este medicament si da o stare de bine. Multumesc!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2013

    Pe vremea asta schimbatoare , nimic nu poate fi mai bun, decat aceasta minunata supa ! E grozava cu pui si crutoane ...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Nimic nu e mai gustos decat supa de pui de casa !*****

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi grosi in diametru
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 buchetel frunze de patrunjel verde
  • sare
  • crutoane

Raporteaza reteta

Retete
de nela
Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, si se bat cu 8 linguri de zahăr. Se consideră terminată

8 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Torturi
Salată de legume fierte şi piept de curcan

Salată de legume fierte şi piept de curcan

Se taie în cubuleţe cartofii, morcovul şi pieptul de curcan, care sunt deja gata fierte şi răcite.

7 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Salate reci
Mamaliga dezvelita

Mamaliga dezvelita

Pun pe foc un ceaun cu apa rece, sarea si malaiul in ploaie. Amestec continuu ca sa nu faca cocoloase.

13 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

nela (Chef de cuisine)

La noi in familie si la servici multa lume este racita. O supa fierbinte, plina de vitamine, este medicament si da o stare de bine. Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de carne cu fasole alba uscata