autor:

Laura

» » Supe de carne

Supa cu zdrente de oua

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr carne de vita,2 oua,2 morcovi, ceapa, telina mica,sare,piper,1 lingura patrunjel uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare.Se curata morcovii si ceapa,telina,se toaca felii mici si se adauga in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma.Se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala cand toate sunt bine fierte.Se amesteca repede cu furculita ca sa nu se inchege ca la omleta,ci sa se faca zdrente,se da oala deoparte si se presara patrunjel uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu zdrente de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Consommé de pui

Consommé de pui

Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Simplu si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa cu pui si galusti