autor:

Laura

» » Supe de carne

Supa cu zdrente de oua

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr carne de vita,2 oua,2 morcovi, ceapa, telina mica,sare,piper,1 lingura patrunjel uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare.Se curata morcovii si ceapa,telina,se toaca felii mici si se adauga in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma.Se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala cand toate sunt bine fierte.Se amesteca repede cu furculita ca sa nu se inchege ca la omleta,ci sa se faca zdrente,se da oala deoparte si se presara patrunjel uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu zdrente de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de iepure

Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu taitei

Ciorba de pui cu taitei

Reteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Simplu si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supă de fasole verde cu cârnați afumați