autor:

Laura

» » Supe de carne

Supa cu zdrente de oua

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr carne de vita,2 oua,2 morcovi, ceapa, telina mica,sare,piper,1 lingura patrunjel uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare.Se curata morcovii si ceapa,telina,se toaca felii mici si se adauga in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma.Se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala cand toate sunt bine fierte.Se amesteca repede cu furculita ca sa nu se inchege ca la omleta,ci sa se faca zdrente,se da oala deoparte si se presara patrunjel uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu zdrente de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Zama gulas (Gulyas Leves)

Zama gulas (Gulyas Leves)

Este varianta de gulas pe care o servim la felul I. Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza

33 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Supa de pui cu taitei instant

Supa de pui cu taitei instant

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece carnea portionata si legumele curatate si spalate, intregi.

10 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Simplu si bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu galuste