Supa de carne cu naut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de naut
  • 700 gr de carne cu oase
  • 10-12 pahare apa
  • 2 cartofi potriviti taiati cuburi
  • 6-8 usturoi taiati
  • sare, piper
  • 2-3 linguri coriandu proaspat sau patrunjel
  • 2-3 linguri suc de lamaie

Mod de preparare

Verificam nautul le clatim si punem la muiat in apa ptr 4-6 ore nautul se umfla.

Se pune intr-o oala carnea si oasele se adauga 10-12 pahare cu apa si se pune la foc.Se stringe spuma care se face si se lasa sa fiarba 20 de minute pe foc potrivit.Se strecoara nautul si se adauga se face din nou focul mare se lasa sa deie in clocot si atunci se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu capac.Se adauga cartofii si usturoiul si se da la gust.Se verifica daca carnea este moale si nautul la fel,se adauga coriandu si suc de lamaie si se mai fierbe putin.Inainte de servire se scoate carnea de pe oase.Se poate servi cu piine proaspata.Sint care prefera sa sfarime o parte din naut cu cartofi altii prefera sa lase nautul intreg.Este o supa specifica Marocului si Egiptului,dar este sanatoasa si gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise