Curata cartofii dulci de coaja si taie-i cuburi de 2-3 cm sau felii cu o grosime de 6 mm.Curata ghimbirul si taie-l de-a latul fibrei, in felii de 3 mm. Nu se de cojeste. Fierbe 600 ml apa intr-o oala, adauga felii de ghimbir si tine pe foc 4 min. Scoate feliile de ghimbir si adauga cartifi dulci. Tine 3 min la fiert. Adauga zaharul si continua sa tii pe foc pina cind se topeste zaharul si se patrunde cartoful. Pune intr-un castron incalzit si serveste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii