autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de cartofi si dovleac cu costita afumata

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
500 g cartofi fainosi, 600 g dovleac, 1 ceapa, 1 foaie de dafin, 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pui, 1/4 kg smantana, sare, piper, 100 g costita afumata.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si dovleacul si se taie in cubulete mici. Se curata ceapa, i se face o incizie si se infige in ea foaia de dafin. Se pun sa fiarba legumele si ceapa in supa de pui, vreme de 20 de minute. Se scoate ceapa afara, se pune in zeama jumatate din cantitatea de smantana. Se dau prin sita supa si legumele fierte. Se gusta de sare si de piper. Deasupra se pune costita prajita intr-o tigaie, in propria ei grasime. (Supa se poate prepara cu o zi inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi si dovleac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Mancaruri din resturi de friptura

Mancaruri din resturi de friptura

Pentru ciorba se taie cubulete zarzavaturi(ceapa, morcovi, telina), se calesc putin, se adauga friptura

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de curcan cu taitei

Supa de curcan cu taitei

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 4-5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se

32 voturi    10 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi fainosi
  • 600 g dovleac
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pui
  • 1/4 kg smantana
  • sare
  • piper
  • 100 g costita afumata.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA DE PERISOARE cu piept de pui