autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de cartofi si dovleac cu costita afumata

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
500 g cartofi fainosi, 600 g dovleac, 1 ceapa, 1 foaie de dafin, 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pui, 1/4 kg smantana, sare, piper, 100 g costita afumata.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si dovleacul si se taie in cubulete mici. Se curata ceapa, i se face o incizie si se infige in ea foaia de dafin. Se pun sa fiarba legumele si ceapa in supa de pui, vreme de 20 de minute. Se scoate ceapa afara, se pune in zeama jumatate din cantitatea de smantana. Se dau prin sita supa si legumele fierte. Se gusta de sare si de piper. Deasupra se pune costita prajita intr-o tigaie, in propria ei grasime. (Supa se poate prepara cu o zi inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi si dovleac cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu litere sau taitei

Supa de pui cu litere sau taitei

Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne
Ciorbita cu carnati semi-afumati

Ciorbita cu carnati semi-afumati

Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte.  Cand se fac ei mai

1 vot    3 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi fainosi
  • 600 g dovleac
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pui
  • 1/4 kg smantana
  • sare
  • piper
  • 100 g costita afumata.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa din pulpa de curcan cu taitei instant