Se curata cartofii si dovleacul si se taie in cubulete mici. Se curata ceapa, i se face o incizie si se infige in ea foaia de dafin. Se pun sa fiarba legumele si ceapa in supa de pui, vreme de 20 de minute. Se scoate ceapa afara, se pune in zeama jumatate din cantitatea de smantana. Se dau prin sita supa si legumele fierte. Se gusta de sare si de piper. Deasupra se pune costita prajita intr-o tigaie, in propria ei grasime. (Supa se poate prepara cu o zi inainte).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii