autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de cartofi si patrunjel cu costita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
2 cepe, , 1 catel de usturoi, , 2 radacini mari de patrunjel, , 500 g cartofi fainosi, , 1 legatura de patrunjel, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta, , 2 linguri de smantana, , sare, , piper, , nucsoara, , 100 g slaninuta afumata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se spala patrunjelul si se toaca toate marunt. Se curata cartofii si radacina de patrunjel si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pun la calit toate legumele si verdeata. Se sting cu apa fiarta cu Vegeta si se lasa sa fiarba la foc potrivit, vreme de 10 minute, acoperind oala cu capac. Cand legumele sunt fierte, se paseaza supa, se adauga smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa. - Se taie slaninuta in felioare si se prajeste intr-o tigaie, fara untdelemn. Se presara peste supa din farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi si patrunjel cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu sira de miel

Ciorba cu sira de miel

Se taie mărunt zarzavatul (morcovii, păstârnacul, țelina și ceapa). Se pun ceapa și zarzavatul

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de cartofi cu scarita

Ciorba de cartofi cu scarita

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc. Scarita o taiem bucatele, iar cand apa

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 radacini mari de patrunjel
  • 500 g cartofi fainosi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g slaninuta afumata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de gaina cu taitei de casa