autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de cartofi si patrunjel cu costita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
2 cepe, , 1 catel de usturoi, , 2 radacini mari de patrunjel, , 500 g cartofi fainosi, , 1 legatura de patrunjel, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta, , 2 linguri de smantana, , sare, , piper, , nucsoara, , 100 g slaninuta afumata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se spala patrunjelul si se toaca toate marunt. Se curata cartofii si radacina de patrunjel si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pun la calit toate legumele si verdeata. Se sting cu apa fiarta cu Vegeta si se lasa sa fiarba la foc potrivit, vreme de 10 minute, acoperind oala cu capac. Cand legumele sunt fierte, se paseaza supa, se adauga smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa. - Se taie slaninuta in felioare si se prajeste intr-o tigaie, fara untdelemn. Se presara peste supa din farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi si patrunjel cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
ciorba de pui a la grec

ciorba de pui a la grec

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb

6 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa cu carne

Supa cu carne

Se lasa nautul la inmuiat in apa cu o noapte inainte.Intr-o oala incapatoare pregatim restul ingredientelor.Curatam

3 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 radacini mari de patrunjel
  • 500 g cartofi fainosi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g slaninuta afumata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu pui