autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de cartofi si patrunjel cu costita

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
2 cepe, , 1 catel de usturoi, , 2 radacini mari de patrunjel, , 500 g cartofi fainosi, , 1 legatura de patrunjel, , 1 lingura de untdelemn, , 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta, , 2 linguri de smantana, , sare, , piper, , nucsoara, , 100 g slaninuta afumata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul, se spala patrunjelul si se toaca toate marunt. Se curata cartofii si radacina de patrunjel si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pun la calit toate legumele si verdeata. Se sting cu apa fiarta cu Vegeta si se lasa sa fiarba la foc potrivit, vreme de 10 minute, acoperind oala cu capac. Cand legumele sunt fierte, se paseaza supa, se adauga smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa. - Se taie slaninuta in felioare si se prajeste intr-o tigaie, fara untdelemn. Se presara peste supa din farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi si patrunjel cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de rosii cu piept de pui!

Supa de rosii cu piept de pui!

Se spala pieptul si se pune la focpana clocoteste, apoi se arunca apa, se taie carnea cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Supă de somon cu creveţi

Supă de somon cu creveţi

se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se

11 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 radacini mari de patrunjel
  • 500 g cartofi fainosi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu o lingura de Vegeta
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g slaninuta afumata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de linte si pui